Zwaarste bier ter wereld in Nederland beschikbaar

Rijkhalzend heb ik ernaar uitgekeken. Het moment dat ik de Tactical Nuclear Penguin kon kopen. Via heel wat slijters in Nederland kan het biertje nu gekocht worden. Lees verder voor een overzicht. Vanmiddag ga ik er een bemachtigen. Natuurlijk kost het je wat geld maar wie wil dit bijzondere bijna onverkrijgbare bier van 32,8 procent alcohol niet een keer proberen? Ik ben echt super benieuwd. Via Bierenco zijn ze verdeeld naar de (klik op de volgende link voor de locaties) slijters en verkooppunten die hebben aangegeven ze te willen verkopen.

Het zwaarste bier ter wereld komt van de Schotse brouwer Brewdog die normaal nooit een vreemde uitspatting doet. Uiteraard kunnen jullie erop rekenen dat ik binnenkort verslag doe van mijn ervaringen over het voor mij duurste biertje dat ik tot nu toe heb gekocht!

Lees ook:Zwaarste bier van de wereld in Nederlandse handen
Lees ook:Nieuw zwaarst alcoholische bier ter wereld
Lees ook:Reactie Brewdog op zwaarste bier uit Almere
Lees ook:Brouwerij ‘t Koelschip antwoordt op ‘diertjesbier’
Lees ook:Eurotrash Brewery brouwer Fucking Hell bier?

4 reacties op “Zwaarste bier ter wereld in Nederland beschikbaar

 1. Dennis

  Daar ben ik ook wel heel benieuwd naar! Helaas geenn verkooppunt bij m ij in de buurt…

    /   Beantwoorden  / 
 2. Fiona de Lange

  Is er niet iets te regelen?

    /   Beantwoorden  / 
 3. Dennis

  Nou, de enige stad waar ik ooit ben is Arnhem, en daar hebben ze één fles.. Zal hem niet worden denk ik zo.

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.