Obama verliest krat bier

yuenglingDe Nederlaag van de Amerikaanse IJshockeyers kost Obama een krat bier. In een weddenschap met de premier Stephen Harper had hij uiteraard om de winst van Amerika gewed. Inmiddels weten we allemaal de afloop van deze zinderende finale.

molsonVolgens de Canadese media kan de premier een krat Yuengling afkomstig en gebrouwen in Pennsylvania in de oudste Amerikaanse brouwerij van de V.S. Het is leuk om te zien hoe actief de oudste brouwerij van Amerika toch al is in social media! Overigens zou Obama van Harper een krat Molson hebben gekregen uit de oudste brouwerij van Canada. En wie wint de strijd van deze twee brouwerijen?

Bron: De Telegraaf

Lees ook:Social Media Bier?
Lees ook:Wereldwijde promotie van bier via internet
Lees ook:Desperados houdt bierparty op YouTube
Lees ook:Heineken sluit wereldwijde marketingdeal met Facebook
Lees ook:Weddenschap om een krat bier

Eén reactie op “Obama verliest krat bier

  1. Eugene

    Molson is opgericht in 1786 in Montreal. Het is hierdoor de oudste brouwerij van Noord Amerika. Molson brouwt nog steeds zijn bier op de originele plaats waar ze zijn begonnen.
    Yeungling is de oudste Amerikaanse (VS dus) brouwerij, opgericht in 1829 door de Duitse brouwer David Yuengling. Ze overleefde de drooglegging in de VS door het produceren van bier van 0,5%.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.