Bedank het Nederlands elftal!

Alle oranjefans kunnen vanaf vandaag een boodschap voor het Nederlands Elftal achterlaten via www.jupiler.nl. WK sponsor Jupiler heeft een ‘oranje bedankt’ campagne opgezet voor de vice wereldkampioen. Tijdens de huldiging van Oranje morgen zal Jupiler tienduizenden bedankkaarten laten tekenen en ervoor zorgen dat deze aan Nederlands elftal worden verstrekt.   

 “Oranje Bedankt is de finale van onze ‘Jup Holland Jup’ campagne waarmee Jupiler Nederland oranje heeft gekleurd tijdens het WK” aldus Kevin Vonckx, marketingmanager Jupiler. “We zijn ontzettend trots dat wij officieel sponsor zijn van het wereldkampioenschap voetbal 2010 waarbij Oranje de verwachtingen heeft overtroffen door als finalist te eindigen. Jupiler wil daarom Bert van Marwijk en zijn mannen hartelijk bedanken voor deze fantastische prestatie en alle Oranjefans aanmoedigen hetzelfde te doen!” Overigens heeft ook Heineken morgen overal ‘Bertje’ op shirts staan. Zoek de verschillen…

Bron: AB InBev

Lees ook:Jupiler komt weer met Supportersshirt
Lees ook:WK-actie Jupiler bekend!
Lees ook:Jupiler commercial voor Belgisch Elftal
Lees ook:Nieuwe Jupiler campagne
Lees ook:Gratis bier bij winst oranje

Eén reactie op “Bedank het Nederlands elftal!

  1. Hup Holland Hup

    Zoek de verschillen? Hele makkelijke manier van Jupiler om in te haken op deze Heineken Biertje promotie. Zou toch mooier zijn als Jupiler van eigen kracht uit zou gaan.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.