Bierbrouwerij De Koningshoeven wint MVO-prijs

Brouwerij De Koningshoeven, bekend van La Trappe, heeft de MVO-prijs Tilburg 2010 gewonnen. Zij bleven de twee andere genomineerden, Van Helvoirt Groenprojecten en Hoppenbrouwers Elektrotechniek, voor. De jury roemde De Koningshoeven door de link tussen people, planet en profit. Ook de moeilijke taak voor de directie om evenwicht te vinden tussen de non-profit organisatie (Abdij) en de profit organisatie (Bavaria) bleef niet onopgemerkt. Uiteraard is de brouwerij uit Berkel-Enschot hierin uniek. Geen enkele andere brouwerij in Nederland heeft deze situatie. 

Wethouder Erik de Ridder: “De jury heeft bij de genomineerden scherp gekeken naar het sociaal-maatschappelijk aspect. Hoe gaan de bedrijven om met de P van People? Bij zowel Koningshoeven als de twee andere genomineerden was de personeelszorg prima in orde.”

De prijs wordt iedere twee jaar uitgereikt voor kleine bedrijven tot 10 medewerkers en grote bedrijven tot 250 medewerkers. Een mooi initiatief met een mooi resultaat voor de brouwerswereld!

Bron: Alle persberichten.nl

Lees ook:Brouwerij Huyghe genomineerd voor Leeuw van de Export
Lees ook:La Trappe zet verdere stappen in MVO-beleid
Lees ook:Bier.blog.nl genomineerd voor PINT bierprijzen
Lees ook:Meerbier.nl genomineerd voor beste onderneming
Lees ook:Grolsch wil 80 banen schrappen

2 reacties op “Bierbrouwerij De Koningshoeven wint MVO-prijs

  1. bAVkito

    ooops—-was je al bekend :p

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.