26-02-11: PINT Noordhollands Bierfestival

prnh_logoOp 26 februari 2011 wordt voor de vijfde keer in Alkmaar het Noordhollands Bierfestival georganiseerd door bierconsumentenvereniging PINT. Deze dag kan in Wijkcentrum Mare Nostrum, Arubastraat 2 in Alkmaar van 13.00 tot 19.00 uur het nodige speciaalbier geproefd worden. Ieder jaar staan de brouwers hier zelf op het festival.

Natuurlijk ontbreken de Noordhollandse brouwerijen hier zeker niet en kan hier een mooi beeld worden verkregen van het totale regionale en lokale bieraanbod in de Noordhollandse provincie. Afgelopen jaar stonden er 13 brouwerijen en naar verwachting komen er dit jaar weer meer. Het festival biedt voldoende goede zitplaatsen. Voor meer informatie en een laatste update kan je kijken op http://www.prnh.pint.nl/

Lees ook:03-07-2011: 25ste Biermatinee Oisterwijk
Lees ook:Duits en Lauret meest gewaardeerde bier van provincie Utrecht
Lees ook:Noord-Hollands bierfestival: 28 februari 2010
Lees ook:14-05-11: Brouwdemonstratie op Utrechtse Bierbrouwers Festival
Lees ook:Noord-Hollands Bierfestival blijft groeien

Eén reactie op “26-02-11: PINT Noordhollands Bierfestival

  1. Fred Schiphorst

    We verwachten inderdaad meer dan 13 brouwerijen. Op dit moment staat de teller al op 16! De combinatie Noord-Holland en bier gaat steeds beter. Kijk ook vooral even op de speciale pagina’s die we aan het festival wijden: http://www.prnh.pint.nl/NHBF_2011/index.html. Met onder andere links naar informatie over de deelnemende brouwerijen, maar ook naar de spijs en bier workshops die we gaan houden. Kortom: ideaal om je vast wat op te warmen voor dit festival.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.