03-07-2011: 25ste Biermatinee Oisterwijk

Op 3 juli 2011 vindt het jubileum bierfestival in Oisterwijk plaats! Vorig jaar ben ik op dit festival geweest, dat toen een groot succes was in bieraanbod en gezelligheid. Alleen de muziek, maar ja smaken verschillen . Dit jaar zijn er zelfs twee jubileumbieren te proeven en staat uiteraard alles in het teken van het 25-jarig bestaan van ”Societé des Bières Spéciales” dat in 1986 is opgericht. Zij organiseren vele activiteiten waaronder proefavonden, studiereizen en een bierfestival om het speciale bier breder onder de aandacht te brengen. Op Biermatinee Oisterwijk staan gemiddeld tussen de 25 en 30 brouwerijen.

Biermatinee Oisterwijk is standaard het eerste weekend van juli van 12.00 tot 18.00 uur. Circa 55 tot 65 verschillende soorten specialiteitenbier zijn te proeven op De Lind in Oisterwijk. Aangezien dit jaar het jubileumjaar is, is de belangstelling vanuit brouwerijen om op dit festival aanwezig te zijn groot. Vorig jaar stonden er naast de lokale en regionale brouwerijen ook internationaal grote Belgische biernamen. Voor meer informatie kan je kijken op de website: http://www.societe-des-bieres.nl/nieuw_en/index.php/biermatinee/informatie/

Lees ook:07-07-’13: Biermatinee Oisterwijk
Lees ook:01-07-’12: Biermatinee Oisterwijk
Lees ook:04-07-2010: Biermatinee Oisterwijk
Lees ook:Twee speciaalbieren voor jubileumjaar Oisterwijk
Lees ook:Bier.blog.nl op T-shirt

2 reacties op “03-07-2011: 25ste Biermatinee Oisterwijk

 1. Nico Faber

  Hoi Fiona,

  Dank voor je enthousiaste verslag van vorig jaar!! Dit jaar beloofd vanwege ons 25 jarig jubileum een echt spektakel te worden. Vanwege het jubileum maar liefst 85 speciaal bieren waarvan vele (éénmalige) primeurs. En oh ja de muziek is dit jaar ieder wat wils dus een ander gezelschap als vorig jaar!
  Nico Faber Secretaris Societe des Bieres Speciales

    /   Beantwoorden  / 
  1. Eddy Belder

   Hallo Nico.
   Tja, dat jij nog eens secretaris van een bierclub zou worden!
   Daaraan heb ik nu echt nooit gedacht.

   Groetjes
   Eddy

     /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.