Wie wint de Grolsch Column Contest?

Grolsch is samen met mannenblad de Nieuwe Revu op zoek naar de meest eigenzinnige columnist van Nederland. Na een voorselectie zijn er uit 700 inzendingen drie finalisten overgebleven voor de Grolsch Column Contest. Via www.grolsch.nl kan iedereen stemmen op deze drie finalisten wat samen met een juryoordeel zorgt voor een eindresultaat. De hoofdprijs is zes weken lang een eigen column in Nieuwe Revu. Wat ik me eigenlijk afvraag is of een dergelijk initiatief nu echt leidt tot meer Grolsch drinkers. Bovendien is
Nieuwe Revu een mannenblad. Jammer, zet weer zo’n eigenzinnige mannentoon. Wat denk jij?

Het beantwoordt aan de waarde waarmee Grolsch bekendheid wil krijgen, eigenzinnig. Journalisten sluiten hier perfect op aan. Ook het stemmen via de site van Grolsch.nl is slim. Onder schrijvers en journalisten schijnt over het algemeen veel bier gedronken te worden. Misschien iets dat ook nog onderzocht kon worden :-)

Eerlijk gezegd weet ik als bierliefhebber niet zo goed wat ik met een dergelijk initiatief aan moet. Voor mijn gevoel gaat het te ver van de ‘schoenleest’ vandaan. Ik snap dat het aansluit bij een bepaalde bedrijfsfilosofie echter ik denk niet dat de associatie met bier op de lange termijn voor de consument nog te bevatten is en of blijvend is. Los van het grote aantal reacties en de leuke opzet van de actie. De komende week kan er op www.grolsch.nl in ieder geval tot 6 maart massaal gestemd worden op de columns van Lennart Rooijakkers, Robbie Vogelezang en Silvester de Ruig.

Lees ook:Nieuwe Grolsch commercial
Lees ook:Internationale bierpoeverij voor 8.000 dollar
Lees ook:Top drie Mooiste Bar van Nederland 2013 bekend
Lees ook:Finalisten verkiezing Vriendenkring Hertog Jan-café 2012 bekend
Lees ook:Wie wordt de leukste bartender van Groningen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.