22-04-2012: Open deuren dagen bij Belgische brouwerijen

Op zondag 22 april 2012 zijn de deuren geopend bij meerdere Belgische brouwerijen waaronder Bockor, Brouwerij Huyghe, Rodenbach en Verhaege. Brouwerij Huyghe is interessant omdat er aan iedereen een extra uitgebreide rondleiding wordt gegeven in de compleet nieuwe brouwerij. Daarbij zijn eenmalig plaatsen te bezichtigen die normaal niet toegankelijk zijn voor publiek. Ook vinden speciale openingsfestiviteiten plaats. De eerste 25 mensen die voor 10.00 uur verkleed als een roze olifant bij de ingang van de brouwerij staan, krijgen voor een jaar lang één bier per dag. Iedereen die de moeite neemt om verkleed te komen krijgt sowieso een Delirium-geschenkverpakking.

Dat zijn dus 365 flesjes Delirium Tremens! Uiteraard kan je zelf in ‘t roze gehuld gaan en de nodige gadgets opzetten. Er zijn ook diverse online kledingzaken die roze olifanten outfits te koop hebben. Voor meer informatie over de opendeurendag kijk op www.delirium.be

Samenwerking Rodenbach, Bockor en Verhaege
De drie brouwerijen zetten speciaal rondom de roodbruine bieren de deuren open van de brouwerij. Het “Rondje Roodbruin” zoals het wordt genoemd moet uitgroeien tot een tweejaarlijks festijn van de Zuid-West-Vlaamse bierspecialiteit.

Fiets of bus
Tussen 10 en 18 uur kan het grote publiek bij de brouwerijen bieren proeven en begeleide tochten langs de brouwerijen volgen. Dat kan per fiets via gelinkte fietsknooppunten of door gebruik te maken van gratis busvervoer. Voor meer informatie kijk op www.rondjeroodbruin.be.

Bron: Nieuwsblad.be

Lees ook:Niet morsend (horeca)personeel gezocht!
Lees ook:Roze olifant actie brouwerij Huyghe groot succes
Lees ook:Delirium Tremens: een pittige tripel
Lees ook:Winnaar prijsvraag Delirium Tremens
Lees ook:04-02 en 05-02-’12: Brugs Bierfestival

Eén reactie op “22-04-2012: Open deuren dagen bij Belgische brouwerijen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.