07 t/m 09-09-’12: Irish Craft Beerfest Dublin

Voor iedereen die ik nieuwsgierig heb gemaakt met mijn verslagen over de brouwers in Ierland, hier is jullie kans ze zelf te ontmoeten! Jaarlijks is er in Dublin een festival waar nagenoeg ALLE brouwers aanwezig zijn. Het All Irish Craft Beer Festival vindt plaats van 7 tot en met 9 september 2012 in Dublin.

De brouwers die ik tijdens de Brewery Hops Tour heb bezocht staan hier allemaal. Er zijn ongeveer 20 bierbrouwers aanwezig, inderdaad op twee na zijn ze dat allemaal. Voorafgaand aan het festival op 6 september wordt een bier- en gastronomie avond georganiseerd waar mensen meer te weten kunnen komen over speciaalbier alsook goede gastronomische combinaties. Hieronder een video van afgelopen jaar met voor mij heel veel bekende gezichten . Op vrijdag start het festival om 16.00 uur en op zaterdag en zondag om 12.00 uur.

Voor meer informatie kijk op www.irishcraftbeerfestival.com

Lees ook:02 t/m 04-09-11: Weekend van het Bier in Brussel
Lees ook:12-9 t/m 15-9: Mondial de la Bière
Lees ook:01-09-’13: Internationaal Speciaalbier Festival Apeldoorn
Lees ook:12-09-2010: Biereloth 2010
Lees ook:18-10 t/m 20-10-’13: Utrechts Bockbierfestival

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.