Bier serveren is een kunst

biertappennwVoor Proost Magazine schreef ik een column over het serveren van bier, mede ook op basis van de ervaringen in de VS. Twee weken geleden zat ik in een restaurant waar ik een Leffe Blond in een Wieckse Witte glas uitgeschonken kreeg.

De tranen sprongen mij in de ogen en ik was uit het veld geslagen. Oké de focus lag in deze eetgelegenheid compleet op wijn, maar in een toprestaurant moeten ze toch begrijpen dat dit echt niet kan. Ik had in ieder geval op geen enkele wijze spijt van mijn column die ik voor Proost had geschreven. Lees ‘m hier.

Lees ook:Wie wint de Grolsch Column Contest?
Lees ook:Bier in het juiste glas
Lees ook:Wijntje voor vrouwen is vloeken!
Lees ook:Wat is gezonder een glas wijn of een glas bier?
Lees ook:Verboden bier commercial

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.