Gentse studenten willen collectiviteitskorting op bier

bierprotest gentse studenten

Studenten in België houden steeds minder geld over voor bier. Tenminste, als we het collectief achter bierprotest.be moeten geloven.  Op hun site valt het volgende te lezen:

Wij, enkele studenten uit Gent, betreuren het dat de bierprijzen alsmaar stijgen. Als grote bierverbruikers met een beperkt budget willen wij dit een halt toeroepen! Wij willen de grote bierbrouwers uitdagen om iets terug te doen voor hun trouw publiek! Dit kunnen we enkel bekomen door ons te organiseren en met zoveel mogelijk onze stem te laten horen.’

Wat zijn ze van plan? Op een ludieke manier korting afdwingen. Want als je collectiviteitskorting kan krijgen bij je energieleverancier en zorgverzekeraar, waarom dan niet bij je bierleverancier. Tot nu hebben 4234 mensen zich aangesloten bij het initiatief en Inbev heeft al aangegeven met de studenten om de tafel te willen gaan zitten om te kijken wat de mogelijkheden zijn. Ik ben zeer benieuwd. Ik ga deze actie op voet volgen.

Lees ook:Indirecte bierverkoop bij de pomp
Lees ook:Heineken start samenwerking met Spar
Lees ook:Speciaalbierbrouwerij Oijen lanceert nieuwe bierlijn
Lees ook:Zweedse studenten bezetten Carlsberg brouwerij
Lees ook:Flanders Expo: niet genieten maar gieten!

Eén reactie op “Gentse studenten willen collectiviteitskorting op bier

  1. joeri

    Dit is grote onzin, als je studenten korting geeft, moet je andere groepen ook korting geven. Ze klagen over de prijven, maar drinken wel vaak duurdere speciaalbieren. Er zijn genoeg voordelige biermerken zoals een huismerk wat ze dan kunnen drinken. Studenten moeten niet zo klagen er zijn genoeg mensen die het nog slechter hebben en anders moeten ze een baantje erbij nemen of minder drinken.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.