En dát is nu een biercommercial!

Zelf zoek ik altijd naar leuke biercommercials waarvan ik denk ‘cool’! Frans Ruiter, een van de lezers van mijn blog, stuurde mij onlangs onderstaande biercommercial toe. Het Tiger Beer is afkomstig uit Maleisië en heeft een andere kijk op biercommercials dan de Nederlandse brouwers. Overigens had ik in het Magazine Bier! ook al iets geschreven over deze website. Ze maken namelijk dankbaar gebruik van alle nieuwe social media kanalen. 

Nu ben ik benieuwd. Wat vinden jullie van deze commercial? De climax duurt naar mijn idee wel iets te lang. Echter grappig is het wel want zeker als dit op de Nederlandse TV zichtbaar zou zijn dan verwachten we dit niet toch?

Lees ook:Social Media Bier?
Lees ook:Grolsch lanceert nieuwe wervingssite voor personeel
Lees ook:Social media en bierbrouwers nog geen huwelijk
Lees ook:Desperados houdt bierparty op YouTube
Lees ook:Nieuwe uitgave Arnhems Kroegenboek

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.