Heineken weer olympisch bier

Opnieuw is het Heineken gelukt om als officieel bier te worden geschonken tijdens de Olympische Spelen en nu in Londen. Dit tot grote verontwaardiging van de Engelsen die bij het grootste sportevenement ter wereld toch graag bier zonder schuim hadden gezien. Het is natuurlijk eigenlijk vreemd dat er geen Engels bier als hoofdbier wordt geschonken. Dit is toch dé manier om je als land in de breedste zin aan de wereld te presenteren.

De Britten zijn erg boos en dit laten ze ook blijken via Twitter en andere social media. Zij hadden graag een van de Britse grote bierbrouwers Fuller’s, Bass of Jennings gezien als Olympisch bierpartner. Zij hebben het verloren in de race om de ’schenkrechten’. John Roberts, directeur bij brouwer Fuller’s begrijp niet dat het bier van Londen: London Pride-bier niet is gekozen.

Eerlijk is eerlijk Heineken heeft het goed gedaan, het is wel erg zuur voor de Britten. Zij zal in 2012 prominent in Londen aanwezig zijn met het Holland (Heineken) House.

Bron: AD

Lees ook:Heineken fluitje niet op Olympische Spelen
Lees ook:Londen snelstgroeiende brouwstad in UK
Lees ook:5 dingen die je in Engeland gedaan moét hebben
Lees ook:Olm – Heineken nog steeds talk to town
Lees ook:Klaaguurtje van Heineken?

Eén reactie op “Heineken weer olympisch bier

  1. luc

    Onvoorstelbaar, Heineken is ongetwijfeld één van de mindere goede bieren en toch hebben ze opnieuw hun slag thuisgehaald.Er kan geen beter compliment zijn voor de marketing boys van Heineken. Well done !

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.