Beer Hunter: The Movie

Beer Hunter is een documentaire over de in 2007 overleden Michael Jackson, een Britse journalist en auteur van vele boeken (The World Guide to Beer) en televisieseries over bier. Daarbij is Jackson ook een grote inspiratiebron voor vele mensen in de bierbranche. Om deze man te eren wil de international craft beer community een nieuwe documentaire maken: Beer Hunter: The Movie. Het geld om ‘The Movie’ uit te geven is door bierliefhebbers al bij elkaar verzameld. Extra geld is zeer welkom om de film nog mooier te maken!

De Beer Hunter
In 1989 begon een 6-delige televisieserie geschreven en gespeeld door Michael Jackson genaamd The Beer Hunter. Dit werd als een groot succes ontvangen door het publiek. Jackson had geen kans om de serie af te maken vanwege zijn plotselinge overlijden in 2007 aan de ziekte van Parkinson. Het initiatief van de craft beer community is nu om het vervolg te maken, ter ere aan de ‘Beer Hunter’ van de welbekende serie. Michael Jackson mag in geen geval vergeten worden in de bierbranche! Door middel van nog niet uitgezonden beeld- en geluidsfragmenten van Jackson in Europa en de VS wil men zijn grote bierpassie en levenswerk laten zien.

Met het nieuw te verkrijgen sponsorgeld zal de film een prachtige introductie kunnen krijgen en wordt bovendien het medisch onderzoek naar Parkinson gesteund.

Voor meer informatie over Michael Jackson en Beer Hunter: The Movie kijk op www.kickstarter.com/projects/wandermedia/beer-hunter-the-movie

Hieronder zie je de trader van de film:

Lees ook:Speciale DVD Beerhunter The Movie te koop
Lees ook:Michael Jackson en bier
Lees ook:Hoe zit het nu met trappisten bieren?
Lees ook:Bierbrouwende vrouwen in opkomst
Lees ook:Michel Moortgat krijgt Michael Jackson Award

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.