07-10-’12: Woerdens Bockbierfestival

Op zondag 7 oktober vindt naast de Nationale Bokbier Dag in Zutphen voor de tweede keer het Woerdens Bockbierfestival plaats in het Kasteel in Woerden centrum. De organisatie ligt in handen van de Stichting Promotie Speciaalbier (SPSW). Op het festival zijn 12 vooral kleine streekbrouwerijen aanwezig die allemaal hun bockbier van dit jaar presenteren.

Van 14.00 tot 19.00 uur zijn bockbieren te proeven van onder andere Brouwerij de Leckere (De Meern), Duits&Lauret (Vleuten), Brouwerij Maximus (Leidse Rijn), Texelse Bierbrouwerij (Texel), Brouwerij De Eem (Amersfoort), Klein Duimpje (Hillegom), Zeeburg (Amsterdam), Breugems (Zaandam), Jopen (Haarlem), Hertog Jan (Arcen) en uit België de Scheldebrouwerij (Meer) en A Chouffe (Wibrin).

Het adres is Kasteel Woerden, Kasteel 3, 3441 BZ Woerden en ligt op 5 minuten lopen van het station. Entree is gratis. Laat verder weten wat jij qua smaak zoekt in bockbier via onderstaand onderzoekje… www.surveymonkey.com/s/bokbier

Lees ook:Vandaag Bierfestival Wormer
Lees ook:Lekkerste bockbieren 2012: Texels Bockbier en SNAB Ezelenbok
Lees ook:Weekend uittip: Texel Culinair 2012
Lees ook:Eerste vijfgranen bokbier ter wereld
Lees ook:Nieuw bockbierfestival in Woerden

0 reacties op “07-10-’12: Woerdens Bockbierfestival

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.