28-7-’13: Wit- en Weizenbier Weekend

Van vrijdag 26 juli tot en met zondag 28 juli 2012 organiseert Café Zeezicht in Breda de tweede editie van het WIT & WEIZEN WEEKEND (WWW) in Nederland. Het is een bierfestival waar meer dan veertig wit- en weizenbieren uit Nederland, België en Duitsland geproefd kunnen worden. Daarnaast is er muziek en kan de hongerige maag gestild worden met het gerecht bij uitstek passend bij witbier: mosselen.

Diverse barren in het café en op het terras geven de diversiteit binnen de witbiercultuur weer. Naast bekende witbieren zullen er ook enkele bijzonder bieren te proeven zijn die beperkt verkrijgbaar zijn in ons land. Het assortiment kan net zo dynamisch zijn als witbier zelf. Toegang tot het festival is gratis. Met muntjes kan er geproefd worden.

Beste witbier 2013
Bierliefhebbers kunnen door het invullen van een stemformulier bepalen wat het beste witbier wordt van 2013. De winnende brouwerij ontvangt de WOW (White Of Whites) Award. Vorig jaar streek Mort Subite Witte Lambic met de eer. Door een stem uit te brengen maak je zelf bovendien ook kans op prijzen.

 

Lees ook:27-7 t/m 29-7-’12: Eerste Wit en Weizen Weekend
Lees ook:9-6-’13:Twents Speciaalbierfestival
Lees ook:Biercursus door TV-kok Robèrt Verweij
Lees ook:25-8-’13: Delftse Bierfestival
Lees ook:28-10 t/m 30-10-’11: PINT Bockbierfestival Amsterdam

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.