Bekende cafégids van Bob Hendrickx weer uit!

Een nieuwe editie van de alom bekende cafégids van Vlaanderen is uit. Bob Hendrickx, verkoopdirecteur van Brouwerij Lefèbvre geeft dit traditioneel uit. 375 originele cafés gebundeld in een boek waarmee je Vlaanderen kunt ontdekken. Met het boek in de hand krijg je namelijk bijna overal een tweede bier gratis. Al meerdere malen werd er openlijk op mijn blog de vraag gesteld wanneer een nieuwe editie van het caféboek van Vlaanderen uit zou komen. Nu dus!!

Voor €19,75 kan je het boek aanschaffen waarmee je naar het gemelde café gaat. Die zet vervolgens een stempel en handtekening op de plek en bovendien is er dus een tweede consumptie gratis te verkrijgen. En de lol gaat verder. Bij 100 stempels ontvang je een Royal Arrow, een stoel, en bij een compleet afgestempeld boek je gewicht in bier! Een leuk initiatief en reden om veel andere cafés te bezoeken. Ook een hele klus om het er allemaal in te krijgen .

Het boek is verkrijgbaar via een lijst met deelnemende horecazaken die rechts staan op de volgende website http://originelecafes.wordpress.com/ .

Lees ook:Nieuwe editie boek ‘originele cafés in Vlaanderen’
Lees ook:Kerststemming in de zomer
Lees ook:Vernieuwde Nederlandse bierkaart te koop
Lees ook:Boek ‘Bier en gastronomie’
Lees ook:De geheimen van het Belgische bier

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.