Opnieuw exclusieve oplage Duvel glas

De Duvel glazen voorzien van speciale ontwerpen zijn continu in trek. Ik krijg regelmatig vragen of ik toevallig een plaats weet waar ze te koop zijn. Afgelopen vrijdag heeft Duvel de verzamelwoede rondom de glazen weer doen laten opwaaien door de Deense ontwerper Emil Kozak zijn versie van het glas te laten presenteren. Voor wie dit exclusieve glas wil bemachtigen, het is voorlopig alleen deze week te bestellen via de site beergiftsbelgium.be.

Kozak ontwierp eerder ook voor merken als Nike, Dell, Salomon en VANS en heeft nu op verzoek van de Belgische brouwer op het Graphic Design Festival in Breda zijn ontwerp getoond. Hij liet zich inspireren door het verhaal van de Noorse god Thor die de Midgardslang (de duivel) moest verslaan. De Midgardslang is zo lang dat hij in zee gelegen de hele aarde omcirkelt en dan nog in zijn eigen staart kan bijten. Het ontwerp loopt op het glas danook rondom! Het drinken uit zo’n glas geeft toch iets feestelijks mee. Stiekem hoop ik eigenlijk dat meerdere brouwerijen een keer iets doen met een ludiek ontwerp van een glas.

Het is niet duidelijk of dit ontwerp officieel op de markt komt, dus als je er één wilt bemachtigen….. naar de website .

Lees ook:Maak je eigen Duvel glas
Lees ook:Duvel introduceert onbreekbaar Duvel-glas
Lees ook:Nieuwe Duvel Collection Glazen op de markt
Lees ook:Duvel Design Contest levert 700 inzendingen op
Lees ook:Belg wint Duvel Collection design wedstrijd

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.