Bierige zomerse zondag…..

bierGeen zin om naar het strand te gaan maar te genieten van prachtige bieren en het zonnetje? Dan is er vandaag genoeg te doen op biergebied. Allereerst is het Biermatinee in Oisterwijk dat vanaf 12.00 uur de deuren opent. Er staan weer heel wat Nederlandse bierbrouwerijen die samen tientallen bieren presenteren. Bekijk hier de laatste details! Ook kan je vandaag nog verder naar het zuiden afzakken.

In Heerlen presenteert Stichting Cultbier een festival met brouwers uit Nederland en België. Onder andere Brouwerij Liefde, Brouwerij De Natte Gijt en Brouwerij De Witte Leeuw zijn hier aanwezig. Vanaf 13.00 uur gaan hier de deuren open! Voor meer informatie: www.cultbierheerlen.nl/

Ik wens iedereen een fantastische bierige, zomerse en mooie zondag toe!

 

Lees ook:30-06-’13: Tilburgs Bierfestival
Lees ook:24-06-’12: Tilburgs Bierfestival
Lees ook:Brouwerij de Natte Gijt lanceert nieuw bier
Lees ook:Brouwerij de Natte Gijt van start
Lees ook:8-9-’13: Bierfestival Biereloth Boxtel

2 reacties op “Bierige zomerse zondag…..

  1. JBro

    Volgens mij waren we het er een tijdje geleden al over eens geworden dat het DE matinee is, niet HET matinee. Welke dyslecticus houdt dit nou nog steeds in stand?

      /   Beantwoorden  / 
  2. Fiona de Lange

    Ik, goed hè. Zoals altijd ben ik heel consequent en speciaal om te kijken of je goed oplet…. Hopelijk heb je van deze prachtige zonnige dag genoten. Ik wel in ieder geval!

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.