Debat op 2: zaterdag 9 juni over alcoholproblematiek

Gisteren schreef ik een bericht over de verhoging van de minimumleeftijd waarop alcohol mag worden gedronken naar 18 jaar. Wellicht interessant voor iedereen die er in de branche mee te maken heeft. Aanstaande zaterdag 9 juni 2012 wordt er bij Debat op 2 gediscusseerd over of er geen rem moet komen op het gebruik van alcohol, vooral met het EK in het vooruitzicht. Iedereen kan de live uitzending vanuit het Geldmuseum in Utrecht gratis bijwonen. Aanmelden kan via [email protected] o.v.v. bijwonen uitzending. Bekijk hier het debat.

Centraal in de discussie zal staan dat het GGD de minimumleeftijd waarop je alcohol kunt kopen wil verhogen naar 18. De vraag is of dat helpt om jongeren te beschermen tegen drank. Ligt de verantwoordelijkheid van alcoholmisbruik niet veel meer bij de ouders, niet bij de overheid, supermarkten en bierleveranciers? De presentatie ligt zaterdag in handen van Arie Boomsma. De uitzending is na het voetbal live te zien om 20.25 uur op NED 2.

Lees ook:Verhoging leeftijdsgrens alcohol naar 18 jaar?
Lees ook:Verhoging leeftijdsgrens alcoholconsumptie naar 18
Lees ook:Nederlandse Brouwers en GGD Nederland samen om tafel
Lees ook:Waarom nu weer leeftijdsgrens verhogen?!?
Lees ook:Oh oh ‘zuip’ Tirol

Eén reactie op “Debat op 2: zaterdag 9 juni over alcoholproblematiek

  1. ger

    heeee Fiona is laif op TV

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.